Aanmelding en toelating


Klik hier voor de brugklasfolder 2018-2019

Op het Frits Philips bieden we gymnasium-, atheneum-, havo- en mavo-onderwijs aan. Als je naar de brugklas van Frits-Philips lyceum-mavo wilt dan ben je in principe direct toelaatbaar wanneer je minimaal een vmbo-t(=mavo)-advies van de basisschool hebt gekregen. We plaatsen je in een mavo-, havo-/mavo-, havo-, vwo-/havo-, vwo- of in een gymnasium-brugklas. In schooljaar 2018-2019 starten we met een gymnasium-brugklas. Als je een puur vwo-advies hebt en meedoet aan onze ‘gymnasium-voorbereidingsdagen’ dan kun je plaatsnemen in de gymnasium-brugklas. 
 

De aanmeldingsdata voor schooljaar 2018-2019 zijn:
 


Het is fijn als ouders samen met hun zoon of dochter naar één van de aanmeldingsdagen komen. Ouders wordt vriendelijk verzocht om dit aanvullende formulier aanmelding schooljaar 2018-2019 alvast thuis in te vullen en mee te nemen naar de aanmelding. 

Mocht u op de genoemde dagen verhinderd zijn, neemt u dan even contact op met mw. Inge van Dinteren, mw. Annemiek Slob-van der Lugt of dhr. Yob van der Woude, coördinatoren brugklasinstroom, tel. 040-2412844.

 

 

Magister
leerlingen/
ouders

Magister
medewerkers
via Internet Explorer

Youtube

Facebook

Outlook
leerlingen

Instagram

Simulise
portfolio-
programma