High School EindhovenBij High School Eindhoven bieden we hockey, voetbal, tennis en korfbal aan. Op initiatief van de school bestaat de mogelijkheid om onder leiding van toptrainers en (voormalig) topsporters twee maal per week intensief en actief op niveau bezig te zijn met je favoriete sport. Het gaat om professionele sportbegeleiding voor leerlingen die zich realiseren dat ook studieresultaten belangrijk zijn. Met High School Eindhoven verbinden we leren en sporten, zodat leerlingen het beste kunnen halen uit hun sportieve talent. 
 
Coördinator tennis, hockey en korfbal: mw. Christine van den Boom ,
coördinator voetbal: dhr. Joost Rabou docenten Lichamelijke Opvoeding.

Kosten:
Gedurende een schooljaar zijn er minimaal 50 trainingen. De kosten bedragen voor voetbal € 300,- en voor hockey, korfbal en tennis € 250,-. Een kledingpakket kost € 100,-.

Tijdens de kennismakingsmiddag voor nieuwe brugklasleerlingen op woensdag 20 juni werden High School Eindhoven deelnemers in de gelegenheid gesteld om het sporttenue te passen.
Voor de zomervakantie ontvangt u van Hooghuis Sportservice een factuur. Mocht u nog vragen hebben, neemt u dan contact op met:
charlotte@hooghuissportservice.nl


Magister
leerlingen/
ouders

Magister
medewerkers

Youtube

Facebook

Office 365

Instagram

Simulise
portfolio-
programma